080831

Då var man hemkommen från Ystad igen. Det var en mysig helg även om jag vart lite skeptiskt mot den. Vi bodde alltså i en stuga. På en camping. Med en järnväg bara 6 meter bakom. Ni anar inte vilket ljud tågen förde långt in på natten. När man låg där och läste i mörkret och tystnaden var dövande kunde man höra hur tåget närmade sig och 5 sekunder senare dånade det förbi huset. Det liksom väste och huset skakade en aning.
Aja. På fredagen var de chill i stugan med räkor och sånt. Lördagen spanade vi runt inne i Ystad (mysig stad btw) och därpå väntade stranden :)
Avslutningsvis besökte vi Kåseberga och Ales stenar. Inte första gången jag vart där precis, men fan så lika vackert varje gång :)



Vart nyss ute och joggade en runda. Lite situps och sånt på det och vi har sensommarens första träningspass. WOOHO!! Eller är det höst ? Hmm...
Men iaf! Victor vart väldigt duktig och tipsade mig om VLC ikväll!!! Jag som upptäckt att mina nerladdade filmer etc inte längre går att spela upp i mina förut närvarande program upplevde en utomordentlig lycka när jag upptäckte att det funkade fan så bra i mitt nya VLC..
Och jag är mycket säker på att duu där hemma sitter och tycker att jag är en mycket osmart flicka som inte klarar mig själv..



Okej vi kör en sån här istället. I ämnet form har vi ju en bok att läsa på en månad.. Sonderkommando, ett vittnesmål, efter hundra sidor och därmed halva boken måste jag säga att JAA den är mycket bra. Fängslande, spännande och lättläst :P

Handlar om andra världskriget om man inte förstår det av namnet. Om en gammal man som vittnar och berättar om sin ungdom, vilken förstörs av tyskarna. Han var redan innan kriget i fattig ställning. Italiensk jude bosatt i Grekland. Hans italienska ursprung ger honom tur under den första tiden då det kommer till behandlingen av judar. Men tiden kommer då även hans identitet blir till ett såkallat "stycke". Efter en tid i olika typer av fångenskap, sänds han till sonderkommando = specialkommando. De fångar, judar, som mot mer mat och mer humanska kapon tvingas utföra de värsta arbetena i auschwitz birkenau. Hjälpa de skräckslagna nyanlända judarna att klä av sig, leda in dem i gaskammaren, höra deras skrik och gråt väntandes i 10-12 minuter på att allt ska tystna och sedan dra ut de hundratals liken i urin, blod, avföring, svett, osv till krematoriet.

Boken är förstås riktigt hemsk. Tänka sig att allt det här verkligen har hänt är helt oförståligt. Hur fan kunde en sån här sak hända egentligen ?!

Nu ska jag kasnke se en film om jag pallar. God natt :)

080828

Är i Olofsröm tills skolan kallar och de är nice. Emelie fixar tacos åt oss:D:D ..och efter det blire till o dela en Ben & Jerry-glass.

Jag och Emelie har också vart duktiga och pluggat natur B..  celler, och nu när jag sitter här tar jag mig en stark funderare över vem fan som satt skuggpennan i Emelies kaffemugg..!

Wanås idag med klassen. Utställning om minnesmärken. Vi var där med några esteter från Hässleholm, vilka vi ska genomgå ett projekt tsm med i september. Detta projekt eller konstverk.. ska sedan ställas ut på just Wanås. And for your information, Wanås drar till sig hela 30 - 40 tusen besökare / år, hihi

Screentryckkk

Idag var nog en sån där typisk skoldag rent tidsmässigt. 8.10 - 16.00. Mja.
Första lektionen: SCREENTRYCK. Am I happy or whaaaaat?
Tre timmar och jag diggar detta enormt. Idag gjorde vi förstås enklare och grövre varianter. Fixa schablon, lära sig tekninken och voila, en svart-vit duva syntes på min duk. Fast en cool duva, haha som enligt endel påminde om en pingvin. Hmmmm....



Aaa, ni kan ju föreställa er detta fenomen..


Screentryck innebär också att vi ska få trycka t-shirts och lära oss photoscreen. Samt metoden Andy Warhol använder i sina mångfärgade Marilyn Monroe-osv-tavlor.

080825

Ska snart ta in dem sista 10 sidorna tills imorrn i Mrs Dalloway. Ännu en sådan där utgåva ur emoeskils arkiv? Återstår att se. Själv var jag helt lost dem första 15, men som sagt, har i princip en hel bok kvar redo att övertyga mig!

Har precis avslutat mitt nattsamtal med Emmy. Vi kom fram till att vi måste ha en mysmorgon innan skolan nu i veckan, lik alla våra andra mysmorgnar med sugerbreakfast, tv, intressant läsning och en rejäl feed-back.
Innan dess satt jag framför Dexter och lät mina ögon formas efter den rektangulära rutan. 2½ men och The silence of the lambs hjälpte till bra.
 

Till sist en liten helgupdate.
Lina et moi hade en fin planering inför maglehem strandfesten. Lina skulle i egen hög person köra mig och henne själv ner i landet. Festa ihjäl oss och artigt dö i hennes bil.
Men med regnväder föds också nya ideér. Festen blev aningen förminskad och förflyttad till bränneriet i hålan.
Och tur var väl det. Personligen diggar jag den sk festlokalen.

Franskan today vart helt ok. Mycket bättre än jag minns dem senaste 2 åren. Men vi dömer inte efter EN gång. 11 i gruppen med Nils som överhuvud. Kände igen honom från C4. Men han visade sig trevligare och bättre än jag trott.

Softish

Eftersom jag fick ut så mycket känslor i mitt förgående inlägg kör vi ett något mer, a wtf.
Spännderade kvällen hemma till allas förundran och mammas beundran.
Trots att malmöfestivalens sista dag kändes jävligt lockande strök jag den helt och hållet. Pank som jag är och i behov av familjens förtroende kände jag för att trotsa min duracellfestar stämpel. Så jag körde en hemmakväll. Coca, chips, te och Hannibal Lector.

Ironisk film faktiskt jag älskar Hannibals och den hämdlystne mannen med fejjan lite på sne:s röster. Där satt jag och skrattade så in i helvete. Tom när han stekte-hjärnan-scenen ..det var ironiskt ju :(
Men filmen fick mig att gråta också. Bla då han högg av sin egna hand. Storslaget :) Men mest för att jag tyckte så fruktansvärt synd om Kannibalen. Vilket jag nog inte gjort om jag inte var för Hannibal Rising förra månaden. Där får man följa hans uppväxt från ett oskyldigt barn i ett krigsdrabbat Litauen till den kannibal han tidigt blir..

Nu när jag är i ett förälskningstillstånd till denna serie ska ja självklart slå till med Röd drake och När lammen tystnar. Om jag inte minns fel ska den sistnämda stå i vår breda filmhylla :)

Och till sist. Fick i veckan upp ögona för denna kollection. Kan inte sätta fingret på exakt vad som får mig att fastna.

av Lovisa Burfitt svensk stilikon och illustratör



www.burfitt.com


I ett maktlöst chocktillstånd

Fick ett sms för några timmar sedan och det gjorde mig riktigt jävla rädd. Det kom från Emmy och innehöll en fet beskriving på hur kränkt och tom hon kände sig.
Ni kan ju tänka er hur nervös man blir då. Självklart försökte jag få tag på flickan omedelbums men det hann gå en timme förrän jag hade henne på luren.
Det hon råkat ut för är väl egentligen inget "farligt" dirrekt.
Men det kan bjuda på en ordentlig chock för en som råkar ut för det
För jag har själv råkat utför det, den gången tsm med Emmy. Jag är så ledsen att hon ska behöva uppleva detta igen. Det händer väl varje dag men man ser aldrig det.
Det jag snackar om är ren jävla förnedring.


Det var i ettan. Jag och Emmy var på H&M och jag skulle ha en maskara. Vi stod läänge och granskade alla varianterna medan vi snackade om annat. Inget ovanligt med det. Vi hade en livlig diskussion och plötsligt fick jag syn på ett par. En av mina närmsta vänner hade haft ett stormigt försök till förhållande med killen, som även gick i hennes klass. Så jag och Emmy snackade diskret om dem båda medans vi blickade bort mot dem en stund. Efter ett tag fortsatte vi genom H&M, genom ungdomsavdelningen och ut. Vi snackade skrattandes då vi kände någon greppa våra armar. Vi hade hunnit sisådär 10 meter från affären och då vi vände oss om stod en biffig vakt och glodde på oss. Han var i 25-årsåldern, mörkhyad och jag har aldrig sett honom förr. Det visade sig att han var inkallad för att det var en sån dag med ovanligt mycket folk på stan. Han var helt lugn och bad oss plocka fram den. Det där lät väl bra fint. Vi fattade inte ett skit. Men han upprepade sig och det började skjunka in vad han menade. Men jag kunde ändå inte fatta det hela och fortsatte därför fråga vad han ville. "Fram med det ni stal"
Efter de orden började paniken framträda. Vi försökte desperat förklara för honom att vi inte stulit något. Vad som först kändes som ett skämt förvandlades till ett helvete på nolltid. Jag visste ju självklart att jag var helt jävla oskyldig men eftersom han var så jävla envis började man ju tycka att ens egna ord lät falska. 

Vi gick genom ungdomsavdelningen
haffade av det offret. 
Han i mitten med våra armar hårt greppade. 

Jag var i chocktillstånd.
Alla stirrade. ALLA STIRRADE SÅ IN I HELVETE
Deras jävla blickar sa allt dem tänkte.

"Va bra att han fått tag på sådana ligister"
"Jävla snattare, skyll er själva"

 "Fyfan"
"nyfikenhet, utandning"


Behandling på detta vis är ren jävla förnedring.
Förrutom att vi gick förbi som jag nämde innan, ovanligt mycket folk passerade vi ju även kassan.

Det kan inte hjälpas men jag började ju undra om Emmy tagit nåt. 

Efter förnedringen och en hissresa till ovanvåningen kom vi till kontoren. På ett av dem satt en anställd. En sån där kontorsnisse i telefon. Vakten meddelande att han var där med "dem" och behövde rummet. Nissen såg aningen stressad ut, han nickade, sprang omkring med stora steg med blicken i marken, som att han inte ville möta en snattares blick.

Allt var bara förnedring.
Inne på kontoret. Dörren var stängd. Bara den självsäkra vakten och vi. Han bad oss återigen plocka fram det jag stal. Japp ni läste rätt. Nu förstod jag hur dum jag varit som tänkt så om Emmy. Vaktens fulla uppmärksamheten var riktad dirrekt mot mig. Han hotade med att visa band på att jag stoppat upp en maskara i ärmen. Han tjatade på, lugn men jävligt självsäker och envis. Hans äckliga mörka blick var helt jävla genomträngande. Han hackade och hotade mig. 
Chocken hade lagt sig något, nu var jag bara förkrossad. Mosad till golvet. Här fanns inget utrymme för maktkänsla eller hopp. Mitt ansikte var svullet och blött. Han kroppvisiterade oss, letade igenom våra väskor. Men gav inte upp.
Nu förändrades attityden.
Ond, stressad och arg ville han få fram var vi gjort av den.

Efter vad som kändes som en evighet gav han upp. Han kunde inte göra ett skit. Han tog oss till hissen med orden; jag vet att du gjorde det. Nere på ungdomsavdelningen igen träffade vi en av kassörskerna. Han berättade för henne att han inte hittat nåt..
"Ni får gå för denna gången och kom aldrig mer tillbaka"




Nu i efterhand vet vi att sådana handlingar är tjänstefel. Vi kunde ha anmält den jävlen. Men..
han hade bara gjort sitt jobb.
Gjort sitt fucking jobb.

Med vissa tjänstefel..

Jag vågade inte komma i närheten av affären på veckor. Våra föräldrar och mängder av vänner ringde upp företaget, besökte affären skrek och skällde ut personalen, hotade med rättegång osv.



Emmy blev oskyldigt anklagad för sminkstöld idag. Haffad och utfrågad av två vakter mitt på gatan mellan H&M och Lindex. Framför en fylld uteservering till Trendie. Framför passerande blickar. Anklagande blickar.
Dem höll henne länge. Hon hann förklara, chockeras, känna rädslan, hjälplösheten, maktlösheten, knäckas och bryta ihop.
Jag har inte fått samtalets närmre detaljer men jag vet hur allting känns. Allt är förnedring. Tillslut släppte de henne.

Jag vet att hon mår bra nu och det glädjer mig verkligen.

Man kanske inte tror det är så hemskt, men vill endå hålla sig undan från att det ska hända en själv. I vissa fall kanske det upplevs mindre hemskt eller kanske hur lugnt som helst.
Men det vi upplevde var ett helvete.
Trots att några vakter bara gjorde sitt jobb..




 


Erica åker NU :(

Nu har jag sovit utmattningen av mig, trodde jag. Men ack så fel man kan ha. För här sitter jag och slöar, sörplar teeeee och mobbar folk.
haha
Nu tex. Jag och Sara sitter och tjafsar om vem som äger uttrycket "säg att jag inte hälsar "
Mest för att jag bad hennes lillsyrra hälsa det innan när jag inte hade nåt bättre för mig på msn.

Och nu kära medmänniskor vill jag utbringa en skål !

Skål till Becka som fixat halkan !


Skål till Emmy som fixat helgjobb !

Skål till Emelie som kommer fixa teoriprovet snart, snart, snart !
Skål till Erica som snart är myndig.. ÖJAAAAAAAAAAA !
Skål till naaaaaaae den här listan kan göras lång. Alldeles för lång!!

Jag blir ledsen. Av någon anledning har jag missat, helt och hållet missat den så kallade käringveckan i juli. Ni vet den då massa kwinnonamn har namnsdag på raken i en vecka..
Det låter väl mest patetiskt men jag är alltid glad då. Lillo-julafton ju med alla namn man känner någon heta + mitt.
Mohaha.
Suck på mig..



Och ni som inte lagt märke till det (..) så har jag ännu en gång klippt håret kuuuuuurt. Mycket kort faktikskt. Funkar ju inte ens med tofs längre :( Så här har vi det.. om det synns?!


OCH TILL SIST. Nu om en timma eller så far Erica till mallorca. Jag saknar dig redan min sköna, hur ska jag nu klara mig en vecka utan dig :(( Uschhh och så kommer hon komma hem solbränd och nyknullad av fetekukar.
Naj detta kommer jag inte tollerera. Jag ska komma i mitt jetplan ner till dig en vacker dag och ge dig en käftsmäll på stranden.

Eller så väntar jag bara snällt på ett vykort :o)
Ha det uberruberrrrrrr underbart i fjärran land <3

It's Eskil Bitch

Konstigt vad man kan tycka synd om getingar helt plötsligt. Imorse då jag dödade en liten rackare som tydligen bott inomhus ett tag fick jag hemskaste skuldkänslorna :(

Skoldag 1 av studentåret varade i en timme. Upprop i aulan. Därpå klassvis samling. Det var faktiskt en lättnad att få både betyget och det nya schemat i handen. Schemat avslöjade ännu en sovmorgon.
Och än så länge ligger jag på 3 G, 4 MVG och resten VG.
Haha och ett IG förstås, men det var mer som jag bad om för att kunna göra klart mitt stora arbete. Blir det bravo lutar kulturhistorian mot ett 5:e MVG.
Hååhåhå


Här har vi då vår kära svenskalärare / forna engelskalärare / randomelever ur klassens mentor / förra årets klassinformatör : Eskil
Strax innan sommarlovet skämtade vi i klassen om att göra en sån här tröja till honom som han skulle ha första dagen detta läsåret för att skrämma dem små söta ettorna :D Idé blev handling min själ o da. Om jag inte minns fel: utav Anja.

På tal om ettorna. Jag har personligen inte sett dem ännu, men hoppas på att det inte är en ny flock emofjortisar. För er som inte visste det hyser jag ett otroligt hat mot dem..

Ps... Bara så ni vet alltså! Cafe Fenix kycklingbaguetter är minsann jävligt goa och jävligt mättande.

080818

Med datorn i knät sneglar jag över på My name is Earl var och varannan minut. Anledningen till att jag inte låter tv vara obevakad beror på att jag inte får missa Dexter en gång till. Det har blivit en obekväm vana. Dexter den sexiga dubbellivslevaren går på kanal 6 och börjar 22.30 så nu blir det kämpigt med tid.

Efter det står det mellan nåt random avsnitt från Sex and the City eller en mysig nattpromenad med Jossan :)
Jag tror det blir det sistnämna.
Och imorrn äre skolstart. Sen fika med några klasskamrater och till sist teorilektion number 1 på körskolan. Hihi


Kräftskiva i Bjärlövs kretsar

Go kväll everybody! Visst känner man hur höstvädret redan tagit beslag på Sverige, eller iaf här i Köpinge. Det är regnit och mysigt men sommaren har inte bjudit på tillräckligt med sol inte. Så jag är inte nöjd! Men vem vet, den kanske gör en come-back i september. Brukar väl va så?

I går kväll höll Linas päron en kräftskiva. Lina själv tog dit mig, Erica och Hanna. Medan hennes kusin tog dit Nille och Phille. Det blev en raolig kväll. Själv grillade jag köörv. Och dem jävlarna var aningen lättbrända. Men, det bjöds på räkor av Erica och kräftor av Feldt. Och självklart vart pärasalladen med i bilden, som alltid.

Phille som alltid har beundransvärt mycket sprit i bakfickan lät visa sina drinkskills ;)
Något som till en början lät avskyvärt visade sig i slutändan smaka precis som romerska bågar!!! Fantastiskt gott
 
¤  Absolut Vodka Mandrin
¤  O'boy
¤  Mjölk



De ni !


I morgon blir det staden som gäller. Ska klippa mig igen. Haha, i vanliga fall brukar det dröja flera månader mellan besöken men senast vart i maj. 3 månader. Rekord!
Vill ha tillbaka pagen som försvann för ett tag sen.
Och så måste jag ha en kalender. Har faktiskt kollat runt hela 2 ggr, men inget i utbudet faller mig i smaken. Vilket oftast är fallet när man lider utav kräsenhet ><

Och så avslutningsvis litta bilder från kräftisen ;)

    
 
  


Bonne nuit

Helsingborg

Okej, just nu känner jag mig som en jädra gräsätare. Min tallrik består av någon anledning av sallad, gurka, majs, broccoli, blomkål, champinjoner, oliver, räkor, citron och ägg..
Tänkte prova den här något nyttigare vägen ett tag. Mest för att min mage hatar mat, nej men helt ärligt. Oftats då jag äter något mår jag illa.. rätt jobbigt faktiskt.

I förgår vart jag ju i Helsingbuuuurg. Jag ÄLSKAR den staden. Verkligen! Redan förra månaden planerade jag & Emmy vårat besök dit. Gött att ha nåt att se fram emot liksom. Patte och Josse hakade med tiden på våran plan och vipps så vart vi där. Jag som suktat efter ett par vita jordgubbsöronhängen länge nu efter att ha sett dem på en internett affär för ca 100 spänn, blev myccckkket glader då jag såg ett precis likadant par på guldfynd för 50 spänn. Plus att det vart från 25% rea på alla smycken där. OCH det bästa av allt. Jag fick öronhängena för 14,50 KRONOR, helt sinnes!!!!!!!


Här har vi dem små tingen, Jag är kär =)



Och nu kom min gamle far in på rummet mitt och undrade om jag ville ha ett jobb.. Nämligen att teckna av ett foto till A3 storlek av en kollega till honom.
Och nu är det så att A3 inte är min favorit. Nej. Visst jag har tecknat hur många fejjor som helst i år och kan propotioner och sånt nu men på A3, A3????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men, jag kanske ska ge det en chans. Det är ju ändå jävligt kul att teckna + att jag får betalt ;)


Och till sist måste jag avslöja, jag är kär i Nic Schröder.
Mest för att han är helt cp..





08 08 12

Efter att kommit hem igen igår ringde mobilen med en skör liten röst i. " Emma kan du inte sova här, jag är mörkrädd"
Så jag kilade över till Sara igen.
Mot lunch idag kom jag hem och har sen dess bara samlat energi inför morgondagen. Då är det nämligen Helsingborg som gäller. Både staden och Väla, vilket jag sett fram emot mycket länge nu.

Som veckan ser ut nu blir det Malmö på fredag och Kräftskiva på lördag. Egentligen tycker jag att det borde va tvärt om. Bättre band på lördagen, men får se hur de blir.

Och nu idag är det ju xakt en vecka till skolstart. Jag som planerat ett galet år med körskola, träning 3 / 7, ev jobba, hinna med Italien, festa, mm, chockerades nu ikväll av mitt nya schema.


tryck för förstora
Om du inte fattade det!


Menmen, inget är ju omöjligt.
Funderar fortfarande på ifall man ska ta o skippa franskan. Jag har egentligen inget emot detta ämne, det handlar snarare om läraren. Vilket det gör i de flesta fall på sne4 men ändå.
Och av okänd anledning står det Söderport på schemat. Franska på Söderport :S Kan förstos va spännande att prova, iom att jag känner ett gäng franskaelever där :D Men nu kanske de inte blir så ju..

Humelihumm

Nej nu måste jag sova ♥

08 08 11

Idag vart jag Erica och Sara på kör-introduktion på Nya trafikskolan. Trevligt, trångt och en aning långtråkigt. Men vi bröt den flåsande tystnaden. Speciellt Erica som skämtade / skrattade åt allt och alla ;)

Idag har jag även träffat på Nadja och Qais, vilket var på tiden ;) mutcho trevligt.

I våras köpte min pappa ytterligare en kamera, denna gång Nikon d300. Detta resulterade att jag / Elin fick ta en av pappas 6 gamla Nikon kameror. Konstig som jag är hade jag bara haft hans Nikon d70 i högst 10 minuter, sen låg den på golvet med objektivet av, -brutet alltså!!!! :( Tack och lov att det bara var objektivet som tog smällen. Pappa, familjens egna lilla optimist, iaf i detta läge, köpte bara en vecka senare ett nytt objektiv och har nu ännu en gång lämnat över det i mina händer..

Och nu ska jag över till Sara som har hela huset för sig själv fram tills helgen ;)

09

Tjoleloo.. Igår vart det ju den omtalade 080808 -dagen. Precis som min kära Emelie, skulle jag helst önskat fira den med en roadtrip till just 08 -staden. Men istället blev det en 4 timmars bilresa med Sara & hennes mam till Falköping :) Som vanligt somnade jag i bilen, både dit och hem. Och Sara som satt där bak med tha new puppies Lowa och Myra, var inte sen med störa min sömn.
Negativt med gårdagen var en återkommande hickattack. Efter varje gång jag tog några klunkar kokakola, kaffe, vatten eller bara tuggat tuggummi en stund, kom den där hickan envist tillbaka mellan 2 på dan till 12 på natten ><
Under natten sprang jag över till Jossan för två timmars omgänge med henne och Emmy. Vi planerade en eventuell kräftskiva och snackade skit ute i kylan ^^

Ikväll är det tänkt att dra till Hässleholmsfestivelen. Låter jävligt dött, men det ska jag, Erica, Lina och Hanna göra ändring på ;)

7/8

klockan är 11 och jag har redan varit uppe i 3 timmar. Enligt min och Saras tidsplanering ska det tydligen va så. Men nu har den där latmasken somnat igen så jag har datorn här i mitt våld! Vår planering sa också att vi skulle ha en lång natt med lite sömn för att idag vakna tiidigt vilket ska göra så att vi somnar snabbt och lätt, tidigt ikväll. Och varför detta nu då. JO, för att vi ska upp så tidigt som klockan 05.00 imorrn. En lång bilfärd på det. Falköping. Där vi ska hämta Saras två hundvalpar :D

I natt kollade vi på Snapphanar. Enligt mig en dålig film som aldrig tog slut, kan gemföras med en del mardrömmar. Och på tal om drömmar. I natt drömde jag och ingen mindre än Peter Stormare. Vi rökte cigg hemma hos Victor och snackade om skådespeleri :S

Blir den kortaste natten på länge

Jag verkligen hatar hur min mobil behandlar mig. Man vet ju aldrig vad samtalslistan döljer. Idag har jag mest städat. Måste varit Elin som fick mig på sådana tankar. Tidigt i morse fick nämligen syrran en knäpp och storstädade huset. Själv tog jag mig an köket och mitt alldeles egna lilla rum, vilket dolde husets värsta röra. Nu hittar man tom i garderoben :)
Efter att ha tvingat mig till dråp av en äcklig spindel föregående natt kände jag vad rummet behövde. Och idag regnar det. Lite läskigt faktiskt.
Och fan vad det blåser. Jag hade uppskattat det om det var sen höst, för det hör hösten till:) Men nu vill jag bara njuta av sommares sista dagar. Och då önskas sooool.

Imorrn ska jag och Sara skriva in oss på körskolan :D:D:D och det blir Nya. I våras hade jag planerat att köra runt som ett offer med mamma brevid, hela sommaren. Men efter en laglig körning, vägrade hon sätta sig i passagerarsättet igen. Inte förrän jag vant mig iaf.

Och nu ska det läsas :)

RSS 2.0