31 juli

Hejhejhejhejhejhej hej. En himlans massa hej.
När jag ändå sitter här och laddar ner film tänkte jag få lite ordning på allt kaos i datorn och då menar jag alla filer och bilder som bildat en makalös soppa. Nu när allt är i min pedantiska ordning tänkte jag få ut nåt nytt på bloggen.

Har faktiskt inte hänt så mycket idag heller. Jag blir knäpp. Lite solning, data, prison break och så förstås ett långt samtal med Emmy :)
Hon tröstar en oavsett vad. Japp idag var en sån där lite små hemsk dag. Iaf kvällen. Men det var värre när man var liten och tårarna rann då sånt här hände. Idag kan jag hålla tillbaka dem, nästan inte känna ngt alls. Vad jag menar är att mina föräldrar bråkade igen. Händer ju varje dag. Jag har växt upp med det och aldrig fått en bra relationsbild, men jag vet vad jag inte strävar efter iaf. Jag har aldrig under mina 18 år sett mina föräldrar kyssas, kramas, you name it.
Idag var det ett sånt där hemskt gräl. Skrik, hot, och ren jävla galenskap.

Imorgon blire bad igen, fast i badhuset med martina Nadja och Emelie.
På kvällen kommer Emmy hit till köpinge och då blire grillning med gänget från 9an :D


mest för att jag fått den på hjärnan


23 / 7

I väntan på att grillningen ska bli färdig, känner jag för att skriva ett litet inlägg.
Steg upp så tidigt som nio idag. Det var minsann inte det lättaste, kanske för att jag och Emmy somnade vid 5-tiden men ändå.
Vi hade en roande kväll. Fanns så mycket att snacka om efter all denna tid och jag blev som alltid hjärtligt välkommen in i huset. Pizza på det och kaffe på det.
Idag spenderade vi timmarna på stranden. Varmt som satan själv, och var enda gång kylväskan öppnades surrade en flock getingar runt oss. Emmy som är lite av en panikflicka ;) kastade maten hejvilt, vilket slutade med att hon tagit ett bett medan resten låg utspritt runtomkring oss. Sån osmart liten tösabidda. Själv sprang jag runt, runt gråtande. Men fick iaf behålla käket.
Nej nu ska jag och min handuksturban pysa.
Adjö.

Ps. grattis till Patte, 18 bast :D <3
men speciellt grattis till mig som heter Emma !!

Kåta tuppar

God morgon kära folksamling.. om ni som jag störs av min egen musik, går det ju alltid att stänga av. Finns längst ner på sidan.

Igår kväll besökte jag Erica. Trevligt som alltid, trots Ericas efter-fest-trötthet Hon hade ju inte som jag somnat om i 3 timmar när hon väl var hemkommen. Istället hade en schabrador välkomnats in i huset, för en veckas sällskap. En fin blandning mellan labbe och schäfer. Nyfiken på allt vi gjorde blev hon vår trogne följeslagare ;) Efter att vi dippat till en film stack vi ut på två promenixer, den senare något längre. Vi passerade ett ljud man alltid hör i Nosaby mitt i natten. Det hördes sjukt långt, men kom också från flera olika ställen.. åkrarna, träden, hagarna och kyrkogården. Ljuden lät precis likadant men var så utspritt att det tog kål på vår teori om en maskin. Ena sekuden var det långt ut åt sidan, andra precis bakom oss. Jag har aldrig hört något liknade. Det skulle kunna vara preics vad som helst. En kattorgie, gnällande barn, kåta tuppar..wtf?!

Linas tillställning

Vad jag mest önskar i hela världen just nu är nej förresten hemlis*, men på andra plats kommer min underbara säng. Hell-yeah !! Känns som att sömnen suger själen ur mig eller nåt, men ja har inte pallat lägga mig än..
Det blev dock några timmars sömn under tältningen i Linas trädgård ;) Fint med fyra tält på rad och en husvagn jag våldgästade en del. Fast tristigt att hälften inte joinade oss fullt ut.

Åja, festen vart najs. Lina, allas våran lilla partypingla vet hur det ska fixaas :D
Festen, som i princip hölls i en lada.. spårade ur ju mer klockan tickade. Grillning inledde det hela. Och därefter tog drickan över. Här och med kan jag konstatera att min sprit är 100% slut.
Jajemän. Blodiga danser, blöta åkrar, missbrukande av volvo och egen rullade cigg, var bara en liten del av allt som hände.

Och minnen finns det nog av på mina armar. Ett fett bitmärke. Min själ vad det sved. Trodde han skulle bita av en bit av mig, hahah. Det första bitmärket har dock tynat bort, trotts att Erica bet som in i. Blåmärken och rivsår pryder mig så vackert. HAHA

Okej, jag känner mig psykiskt instabil nu, dags för min säng =)





Nu är det natt igen

Nu har jag precis avslutat mitt entimmes samtal med Victor, eller should I say Fete :) Jag har nu en andningspaus på 10 minuter och sen ringer ännu en kär vän.
Men iaf, timmarna innan Fete slog sin signal kollade jag och syrran min på Saw. Äckelrysarn där en av männen sågar av sig sin fastkedjade fot. Yepp, ni har säkert sett den. Jag som är en person av sådant slag som nojjar mig extremt efter att ha sett en skräckis, sitter nu här och tvingar in musik i huvet. Dock har de här vanliga efter-rysningarna avtagit med åren, haha, så trots att Jigsaw inte skrämde skiten ur mig som förra gången måste jag säga att jag älskar Sawfilmerna och deras psykologi.


Och imorgon har Lina sin fest. Och ni som inte vet hur Lina bor:: förre detta bonnagård med stoooor trädgård och inte en granne så långt ögat kan nå. Åkrar och skog omringar denna festplätt, and I gonna have a fucking good time!!

Nu kan vi bara hoppas på att vädret håller så att inte tältningen blir ett blött helvete.

nattinatt

Nu är det natt :)

Yeez, kivik today. Det var mycket varmare än jag planerat. Vet inte om ja skulle skratta eller gråta.. faktiskt!
I två timmar drygade Sara et moi oss på marknaden och jag spenderade så mycket som 10 kr. ..på en tuttifrutti rem! Jag känner mig något patetisk. Men den var god. Trots de där skrikande 200 spännen i plånboken motstod jag den frästande Booster, och tänkte lite ekonomiskt för en gång skull. Sara och jag svängde förbi havet när vi ändå var där. Vi fick bla ett parasoll flygande på oss. Till en okänd desperat kvinnas glädje vaknade superheron inom mig till liv och fångade åt henne den flygande livlösa varelsen..

Jag vill ha en doberman. Verkligen. Jag vet inte varför, men det finns något med den rasen jag inte kan motstå.  En vacker dag kommer jag ha en doberman! Modern min har iaf gjort klart för mig att om vi någonsin skulle skaffa hund, skulle en doberman neeeever räknas med som alternativ.
Sen kommer ju frågan vilken ras det i sådana fall skulle bli.
Mamma - Dansksvensk gårdshund
Elin- papillon eller chihuahua, eller hur de stavas
Pappa - golden retriever
Slutsatsen blir ju att om min allergiska fader någonsin får för sig att att skaffa hund.. kommer ingenting att gå igenom!


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw =)


Summer, summer, summer

Nu sitter jag här och härskar över Saras dator. Sara själv har jag inte den blekaste aning om vad hon pysslar med. Hon har varit försvunnen ett tag nu. Misstänker att de hemliga planerna fortsatt smidas där nere på nedanvåningen. Och går dem igenom blir jag glad :)

30 minutas till morden i midsomer startar. Älskar det programmet! Känns som en sån där riktig sommar-mys-tradition.

Och imorgon blir det änne en sommarmystradition.. Kiviks marknad. Med Sara, vilket aldrig hänt förr, hahah. Jag är förbluffad.

Ha de gytt  ♥

14.e

Idag har bandet suttit där längs handleden ett helt år. Borde egentligen fått rabatt  till årets tivolirock iom att jag sprungit omkring som en jävla reklampelare 24/7, 12 månader. Men icke då. 315 spänn fick man kasta ut för kalaset. Var det värt det. Och där glöms frågan bort.
  om det allså skulle finnas risk för ett negativt svar

Och nu precis påminde Said mig om att Kiviks marknad är i full rulle. Dit måste man ju, absolut! Frågan är ju bara nääär. Dagens arrangemang stängde ju portarna för en halvtimma sedan, så det är ju fett missat.
Visst, gårdagens alltså. DAGENS ARRANGEMANG, håller samma tider, dock kommer min kära moster över hit.
Min familj och rent av hela släkten har fått dille för släktforskning, så det är väl vad som kommer vara huvudsamtalsämnet into da house i morgon.
Bla har jag en sångtalang i släkten. En död en förstås, fem generationer iväg på mormors sida. Kristina Nilsson, världskänd sångerska under 1800-1900 talet. Ljuvligt.
 

13.e

Idag har det verkligen varit slappdag av värsta slag. Jag vaknade upp till något av det man inte ska vakna upp till: Tjafs och vilda argumenteranden. Någon apa hade ju öppnat min dörr också så oljudet stormade in i mitt rum :(
Klockan var då halv tre. Men 10 timmars sömn fick räcka.
Resten av dagen orkade jag inte göra något alls. Möjligen skapade jag en stig mellan datorn och tven.
Gick ut och fick några strålar sol men pallade därefter inte sola mer. Pallade inte ens gå de fem husen ner till Sara för att hämta min mobil som ligger där på laddning..

Inte ens när mamma lagat köttfärspaj pallade jag käka, eller jo, har ju väntat på min favvorätt rätt länge nu så jag praktiskt taget tvingade i mig det. Men sen skolan slutade har jag varken kännt hunger eller sötsug, vilket är rätt gött.

Och om det var slappdag idag kommer jag vara hyper imorrn som vanligt. Om jag mot all förmodan inte pallar det kommer tisdagen vara ångestfylld. Då måste jag göra något. Nej nu ska jag inte tänka så.
Imorrn blir väl till att städa hoppas jag :( Och kvällen möjligen i Broby med Victor, Viktor och Tida?


Ps. bara för att Erica är vill Ds.

mohahahahh


wackawacka

HHHHHHHHHHHHHHHAUUUUUUUUUUAAAAAAA, nu sitter jag är och har värsta överskóttsenerign. Eller så är det kroppen som värker på max.

Jag säger som  Nille så vackert komenterar till fest
"hahaha en gång sa Emma:
-Ja igår var det värsta festen"
- jaha vad hände då?
- aah jag minns inte men jag har blåmärken överallt!!"

Tivolirock idag: jag säger bara en sak det var värsta festen

Längst fram på Joddla, älska att fyra random galna killar höll konstant koll på mig så jag inte dränktes i den vilda mansdominerande massan. Själv är jag iaf nöjd med min insats. jajemen den vilda dansen gick som en röd tråd genom publikhavet. Och när det inte kunde bli bättre med mina fullkomligt nertrampade skor, tillrufsade hår och i den ökande varmen stack det alltid fram ett huvud från alla håll med frågan: vill du ha vatten :))))? Tummen upp och sen blev det bad.

Personligen ger jag Petter och Teddybears högst betyg.
Sabaton höll förstås också trycket ;)



Nåväl,

min brist på inlägg kan väl inte förklaras bättre än att jag inte haft nån jävla lust till att skriva.
Dagen efter min 18årsdag, 1 maj, bröt jag och en av mina allra närmsta vänner kontakten.
Jag varken hörde eller såg henne under loppet av 2 månader. Och eftersom vi vanligtvis snackar varje dag och känt varandra sen början av högstadiet var det som en stor förlust. Att inte veta var man har dem som man bryr sig om är fördjävligt. Jag älskar henne med hela mitt hjärta och vill därför tillägna denna delen av inlägget åt henne.
Allt handlade om missförstånd och missförstånd skapar en helvetes jävla massa problem. Alltid.
Nu när vi återupptagit kontakten kan jag inte med ord beskriva hur bra det känns. Jag vet var jag har dig och jag kommer stödja dina beslut framöver.
Jag älskar ju dig min vän.

RSS 2.0