Hallo helgen, sugen på en drink ? skål

Hej alla miffon. Detta känns löjligt. Jag och mitt enmansparty är i full gång. Japp! Nej men i denna oändliga väntan bestämde jag mig att provsmaka vaniljvodkan som bara stod där. hehe
HEHEEEHE

Min kreativa sida skapade denna utsökta drink :
 - vodkan dåå
 - maaaaaaaaaaaaassa päronjuice
 - och en lajten skvätt funlight juice : wild berries

Mutcho Gutt, hmm går inte o beskriva vad det smakar, inte alcohol iaf :) typ godis/blomma/ny alcocider? MAHAA :O

Nej nu var den quitoo


Min vecka har iaf varit givande. Tränat satan måndag, tisdag, onsdag, idag och antagligen blire Core imorgon. Franskaprovet gick också bra ..tror jag. Bättre än väntat iaf.
Jag har missbrukat kaffe, mycket skumma upplevelser.
mmm

Och på onsdag fyller självaste Jaag år. Blir nog som förra året: kinakäk med gänget bestående av de närmsta vännerna och därpå raka vägen (eller snea) till Philles eller någon annans feest :D:D:D:D:D
Självklart ska jag ha min egen fest. OCH DÅ JÄVLAR SKA DEN VA STOR :D:D Stranden, lokal, kamping eller åt ngt annat håll !!!!
Får se vad som skeer ^^


All denna latte :(

Igår stalkade jag Emelie hela vägen hem till henne i Olofström. Väl framme, började vi pyssla med att färga ögonfransarna. Och jag säger bara att jag suger på det. För nu, ett dygn senare kan man ännu skymta massa svarta färgfläckar runt ögat som inte går bort. Iaf, efter det så grillade vi med Johannes och hans syrras familj som de bor där med. mumsmums

Vi gjorde massa ruuligt, allt annat än det vi egentligen skulle gjort... plugga. Haha, fast till våran förvåning tog vi ändå tag i läxorna idag. Vi vaknade vid halvtolvtiden. Ingen skola idag inte. Och solen stekte genom fönstret. Pigga som surikater kuta vi ner i köket, packa på oss mackor och latte och fortsatte ut i den soliga trädgården. Tänk om man hade en sån morgon varje dag. Inte ett moln på den ljusblå himlen, värme, grönt gräs, stor pool, utsickt högt ovanför resten av Olofström.

Framåt lunch, eller tjaa, ett tag efter vi vaknat tog vi en runda ner mot Ica eftersom Em har ett visst nickokicksbehov. Heheh. Inne i affären passera vi baby/småbarnsmat-avdelningen, eller med andra ord: gegga på burk. Vi kom in på lunchsnack och så övertygade Emelie mig att den där formen av burkmat faktiskt är gott. Själv hade jag inte käkat det på år o dar så jag övertalades till att välja denna typ av lunch. Gott och fettsnålt.
Trodde jag det skulle va.
Till hälften rätt..
ä
ä
ääÄÄCKLIGT!!!!! ..
iaf var min det.



Nu ikväll skulle jag och Patte tränat afrodans men ichtnicht. Ledaren hade fått nåt förhinder så vi fick ett pulsmedel-pass istället. KUL !
Nej, ingen ironi där inte, för det var faaktiskt kul :)

sa dy tura

Guuuuud så fint väder det är ute. Verkligen. Förstår egentligen inte varför jag sitter här vid datorn just nu .. eller jo för att Erica tvingade mig att skriva ett nytt inlägg. håhå

sååååååååååååååååååååååå?
Okej, kvällen då. Har nu fått tre-fyra erbjudanden på händelser. Ser ut att bli den lilla tillställningen hos Pattrask. Skulle tro att det blir en del från gamla härlövgänget och lite annat folk som kommer dit :)
Min mamsi o papsi befinner sig nu på nån konsert vilket betyder att jag har heela huset för mig själv, vilket aldrig händer. Eller nja om man bortser från det lilla kvalstret till syster. Tråkigt är iaf att jag måste tvätta en massa. buuhu..


Igår vart de freedag. Detta innebar Nationellt prov i engelska. Muntligt. - VG på de. Och det är jag glad för.. Engelska är, har och kommer aldrig vara min grej. Eller jo kanske. Har fått ett oemotståndligt sug av att söka sommarjobb utomlands. Och om min lilla dröm comes true, då jävlar :D

Slutade skolan redan vid lite över elva, så jag och Em stack in till stan. Vi provade massa bikinis. Jag köpte till det med en HM-variant, med lite glamkänsla over it. Em tog två linnen :) Senare blev det gymmet igen. Denna gång med Emmy, Rönnis, Nyström och Ida.
  -  (Till Nadja : Jag träffade Moreno där.. mohahahahhaha)


Vid halvåtta stack jag och Sara till badhuset igen med Sebbe och Mats. Hela badhuset för oss själva till elva-tiden eftersom larmet sattes igång då.


Asså!! detta skrämmer mig. Nästa vecka ( Torsdag ) ska vi ha "ett litet, gulligt franskaprov"  som vår lärare kallar det. I självafallet består provet av tusentals verb, typ. Regelbundna som oregelbundna. Och alla dessa ska vi kunna böja och hålla på med i alla möjliga teman och tempusformer. supinum, subjantif, kontionktiv..
Inte nog med det. Provet innehåller en himla massa annat också. Texter från sånger, frågeställningar, massa glosor..

Men detta skrämmer mig inte lika mycket som de nationella..
DÄR HAR VI NÅGOT ATT PISSA PÅ SIG AV.
En halv eller var det hel? - dag som vi skulle ägna oss åt det tramset. uuuuuuuhhh
 

Aja, på tisdag ska jag och Patte prova på african dance ^^


ciao amigos   ♥

En mindre kebab att oroa sig för :)

Jaha, nu sitter man här och känner för att göra precis ingenting. En biverkning från igår skulle jag tro. Ska försöka lämna min säng snart, sticka ut och smaka på det somriga vädret.

Min sammanfattning av lördag

-  Vaknade halv ett.
-  Somnade om vid två.
-  Åkte in till badet med Sara kl 5. Badet stängde halv 6 så vi trodde vi skulle få allt för oss själva men ack så fel vi hade. En hel jädra drös räddningssimmare eller vad det var hade träning. Vi ockuperade en av deras banor för att simma 40 längder. Men då de började simma hejvillt i bassängen -FÖRBLINDADE- och liksom bara ploppade upp varsomhelst så lämnade vi dem och gick över till dykarna. Possitivt var iaf att jag träffade Glenn :D:D:D::D:D: GLENN <3<3<3<33<3<3333<3<3  Den underbara mannen som lärde mig simma för hundra år sedan. haha.
Sen lekte ja sara och sebb inne i varmvattenbassängen, men blev tvungna o lämna den då ett gäng bastukokta kräftor kom in.

-  Senare under kvällen stack vi till Nadjas lilla tillställning i hennes syrras lägenhet. Allt som allt blev det 20 pers. Men det låga öset och lilla planeringen förkortade festen. Jag, som då har för vana att sätta upp ett mål inför vissa fester, hade ett nytt på G. Denna gång en saftig däckning. Mest för att jag inte riktigt visste var eller på vad jag skulle sova.
Och OM jag däckade.
Vaknade dock upp i sängen. Förintad i skallen och mosad av Nadja och Troy. Morgonen blev till att  "städa" och få ta del av alla saftiga detaljer kring min däckställning. Den lät mycket fin..


avril dix

Goddagens. Somnade inte så sent trots allt i natt. Tvåtiden. Och ikväll ska jag bannemej slockna innan tolvslaget. Något jag inte lyckats med på länge. Fredagen ska starta med en pigg Emma. Träning med Emelie vid nio. Lektion klockan ett. Slut halv tre. Möjligen bowling på kvällen osv. Ser ut att kunna bli en bra dag :D

okej. två låtar som satt sig på hjärnan nu är Takidas Curley Sue och Flo Rida vs T-pains Low. De sitter lika envist som korken på vissa irriterande flaskor. Inget fel på låtarna btw. Snarare på mig som inte kan sluta lyssna på dem ><

Kössens

Deep breath

Klockan är 23.48 och jag känner att jag kommer inte slumra till på minst tre timmar. Mitt dygn har vänts upp- och ner. Säkert Martina som smittat mig. Men för mig ska det inte få gå lika långt: somna en timme innan skolan börjar och komma en aning försent. Allt från 10 min till 5 timmar. ^^


Fan. Det går inte en dag utan att min syster ska bråka. Kan visserligen ha o göra med mitt repeat-spelande i timatal, men palla att nån bryr sig. Ibland kan det vara ganske skönt att lyssna sönder en låt så man tillsist inte hör den längre. Iaf. Den lilla skitungen (en förfining jag tänker använda här och nu eftersom det blivit för mycket svordomar idag) har en tendens att få hysteriuttbrott när jag passerar tröskeln till hennes Alldeles Egna Rum. Himla irriterande, spec eftersom jag saknar tv i mitt och måste prioritera andras viljor framför mina egna. Just idag skulle systern min se samma program som jag så jag tänkte att vi kunde ju se det tsm. MEN NEEJDÅ.
Detta slutade illa.
Så om du kännt dig på ngt sätt kränkt av mig ikväll så är det inget pers, bara ren otur att du korsade min väg. Ni alla kan däremot vara glada över att ni inte mötte mig rent fysiskt. För jag ville bara döda ngn. Vem som helst. Och nu lät jag som en psykopat, men så farligt är det inte.

Fan va fult inlägg ^^

Whhääh

Wazzup ?! Till ditt medvetande vill jag bara säga: idag är det tiisdag!!
Och, Då kanske du undrar VAAD är bra med tisdagar?
Japp det undrar jag med. Men en sak är klar. Det är min fettodag. Den tar allt. Fredag, lördag som söndag. Mitt berg av mat vid lunchtid är alltid lika stort och alltid detsamma. Pastasallad!!! Helt sjukt kolossala mängder fyller min tallrik. Folk måste tro jag är sjuk! ..Fast ok, de kan ha rätt till viss del ..men ändån :S
Men det brukar jämna ut sig med mina svältdagar. Japp dem finns också, men jag är då inget anorexiafall!!


Wäähh
!! Min far vill inte sammarbeta. Och jag som är en oteknisk apa, vet inte vad jag ska ta mig till min våran scanner. Haha, japp. Anledningen till att denna blogg kom till världen var egentligen för att det skulle få bli en liten samlingsplats åt random skisser som ligger här o skräpar. Men istället blev det en mötesplats för Emmas tankar.


teesug♥

Taskiiigt..

Måndags going down. Iaf om 5 min. Och nyss satt jag och var dränkt i Prison Break, fast det är lite skumt. Från början var jag såld på den serien. Numera vet man fasen. Kanske fastnar av gammal vana. Annars har väl det där programmet ännu kvar sin jäkla magnetism.
Men iaf.. känns som det börjar flippa ut som LOST. Nej, producenterna borde komma till ett slut. SNART. FiNiTOO!!!


Imorgon skall mitt barskåp (garderoben) bli av med sin odrägliga Tequila silver. Lycka är otalbar.
Istället ska min Jäger,  Passion drink, Gojal Vodka & Bojaroff wodka få sällskap av en Vodka vanilj, håhåhå^^


Till slut vill jag bara meddela att jag hittade världens najsigaste brillor, eller tjja, jag tyckte det. Men gorilla, vad det sved till vid synen av priset. 300 spänn.    Taskiiigt!!!


När du hör en bra låt och nån stänger av äre
Taskigt
När du beställt mat och får in en granat äre
Taskigt
När fredan är slut blir du haffad av en snut
va taskigt
När du har sjukt bra koll men ändå kammar noll äre
Taskigt
Jag vaknar upp, aahh, med lim i hela mitt hår
dags för mig att reda ut vad som hände igår
Men först, släcka sin törst
Tar en klunk belush,  nån har kissat i min cola det är
Taskigt, ta-taskigt
Senare men ändå samma år
efter all vår, känns mina sår ..på låren
efter den där tjejen ni vet
som var så fruktansvärt hårig och fet
jag sa: sluta det gör faktiskt ont på mig
men hon körde på med sin grej
Kanske var det ändå rätt så skönt
för hon fortsatte med o vrida om mitt kön
Hon lämnade sen mig med repen kvar
jag satt fastbunden på golvet i flera dar
När jag kom loss var pengarna väck
och katten låg död i en potatissäck
de va taskigt,  ta-taskigt
När du går av en buss och nån sätter krokben äre
Taskigt
När du har sommarlov och nån anmäler dig till en kurs i matte C äre
Taskigt
Och när saften är slut och Ica har stänkt äre
Taskigt
När du har hälsan i behåll och nån ger dig hiv äre
Taskigt

~~ ♥ ~~

SNART ÄR DET MÅNDAG

Nej men helgen har för övrigt varit nice. Fredagen kom med det skrämmande beskedet att de nationella proven är på G, redan nästa vecka - I MORGON -  kommer vi att pyssla med muntligt i engelska. Inte mitt starkaste ämne precis vilket kommer resultera en icke nice start på veckan.
  
Men tillbaka till fredes. Efter skolan blev det ett gäng som åkte till gymmet. Friskis&svettis. Mysigt ställe för dig som inte visste det. 1½ timmes helskön träning. OCH ÄNTLIGEN släppte träningsverken i låren. Du fattar inte hur underbart det är. Tänk dig solkattens feda leende i "Alice i underlandet" på mina läppar. YEZ!

Kvällen tillbringade jag med Sara, Sebbe och Mats.   :)
Lördagen sov jag mest bort, men när mörkret steg piggnade Emma till. Hängde med Sara till Näsby med random folk från hennes klass. Japanska the ring 2 och puff på vattenpipa!  Filmen sög, så se den inte ifall du inte har en märklig förkärlek till särkulturella "skräckfilmer".

Och idag, la dimanche, det alltid så halvsega slutet av veckan har väl också varit totally okey. Sara ( yes, ännu en gång dig sara ;) ) väckte mig redan vid halv ett-tiden via telefonen. Jag tog en dusch och stack över till henne för en gemensam frukost/lunch: Våfflor.  Finner inga ord för denna ljuvliga smak ^____^


Nutella - in my heart forevaah..

Azo jag får psykooos !! Tränade på gymmet för xakt en vecka sedan. Stretchade som aldrig förr och ändå känns mina lårmuskler som hjärnan i en av mina lärares huvud: Allt annat en frisk. Kan meddela att det blir en ren självtortyr efter första steget i trapporna.

Men om vi ser dagen från den ljusa sidan var frullen lätt bäst. Vi började vid ett-tiden idag, men jag drog mig ur sängen redan vid halv åtta, tog bussen in till stan. Köpte ett gäng ostfrallor och stack hem till Martina. Helt sjukt mysigt (: vi slog till med latte, nutella och hela faderullan, sen var jag mätt rätt så länge. Faktiskt ännu, haha!


Dagens hjärta, eller snarare tisdagens hjärta gicktill en spec liten blattekiosk iKöpenhamn. Mest för att snubben där var en riktig nyfiken jävel som pladdrade på.Men även för den billiga spriten ^^ För min del blev det Jäger och lakris/mint-vodka - lätså läskigt så jag var tvungen till o pröva.
Tisteln går däremot till konduktören på tåget som gav mig och Sara en rejäl hjärtattack. 


RSS 2.0