Nu är det jul igen :D

Så var det fredag igen vilket Emma skall fira med rusningsrundor på stan, om det faller sig lika självklart om några timmar som just i denna stund, hmm. Till det lite mer sötsliskigare. Årets julbak, lite sent kanske, men det är ju ändå bara Annan dag jul. Som sagt årets julbak äger rum hos martina, och där ska det bakas. Själv tänker jag köra på knäck och någon tryffelvariant och jag tänker inte låta någon idiot förstöra tryffelsmeten med Wodka as last year, no-no. Julstämningen skall toppas med glögg, yes-yes och sen bär det av ..utåt? (:

Sing with me

Fick nys om en ful sak. Lyssna och känn hur otroligt klockren den är ^^

http://www.rixfm.se/webbradio/frameset.php?type=audio&

/Ljudklipp /Rix Morronzoo /Övriga klipp
"Hysteriskt vandringsmail om hund och kattliv"



Ågud, snart fredag :D


Hög på livet

Hatar när man bara vill sova och inte alls kan somna. Tydligen har jag ett fruktansvärt rus inom mig. Alltså ni vet som man kände när man var liten och skulle gå och lägga sig på kvällen innan sin födelsedag. Så känner jag nu, på ett ungefär. Kanske för att kommande vecka skall bli så fett najsssssssssssss:D

En stark minskning av lektioner, julklappsfix, julbord, julavslutning, fira martina, mycket träning, utgång, julskyltning, julmys hos Sara mm, mm och så startar nästa vecka upp med julbak, glögg och mys med en hög älskvärda polare:D
AAAAAAAAH <3


PUSS PÅ MARTINA SOM FYLLER 18 IDAUG !

Väntan

Hur många kunde gissa att det inte skulle bli något lussevakande för min del;) Lite otippat om man känner mig. Men jag tog det lugnt hos min Emmzy. Eller chaa hon tryckte i mig 2 stora 4,5 ciders. Och det är ju inte mycket tänker ni men tydligen krävdes det inte mer för mig den kvällen. Rönnis och Emil kom också dit och det blev pepparkakbak och kladdkaka. Vid 1-tiden hällde jag i mig en väldigt stor kopp kaffe. Men den jäveln verkade förvånansvärt bakvänt på mig. Efter sista slurken råkade jag hamna på sängen och sov som en stock 2 sekunder senare.

I onsdags lärde Linda mig en teknik med torrpastell som de i frikonst börjat med. Förälskade mig helt i hennes resultat så jag bara vaaaar tvungen att lära mig tekniken. Och ja, jag blev nöjd med mitt eget resultat.
voilá: min version av Robert Pattinson..



Ser ju betydligt bättre ut om man ser den live :D

Good naijt.

Älskar verkligen att min skrivbordslampa tänder och släcker sig själv hela tiden..


wake me up

I morse upptäckte min nyfikna näsa tre helt sjukt underbara låtar, vilka jag totalt kört fast i. Ni borde checka!
Out from under, Phonography och Unusual you alla utav Brittan. You know who. Sköna låtar, jaah. Där överraskade hon mig faktiskt.

Förövrigt är jag nääästan klar med min outfit till festliga-fredag då chansen är fifty-fifty på att kvällen slutar efter 3;3 ! Dresscode Black n White. Och jag ska definitivt ordagrant vara black n white! Kommer nog mest se ut som en tant i eligant klädsel. Spännande.





Vitt hår är bannemig det finaste!


På tal om fredag. Jag är jävligt nervös inför fredag.
Körtid 08.00 om jag minns rätt. 3:e gången på körskolan och om det är en lika slaskig dag som denna dag just idag kommer jag bergis orsaka någon form utav skada i trafiken. Mina tvångstankar satsar på seriekrock.

Till sist vill jag bara tillägga att om någon, vem som helst vill vara snäll och framställas i lite god dager tycker jag att han eller hon ska ge mig en biljett till twilight i julklapp. Tidig julklapp.



RSS 2.0