som det kan gå

 

- fan va kass min syn är!
- skaffa glasögon då!?
- har jag redan, eller läsglasögon iaf. Ska egentligen användas till dator, tv och när jag kör bil men har inte pallat ha dem då. Jag ser ju lite iaf "

SATAN

Vaddå att jag betett mig som ett jävla pmsfall idag. Tycker ni alla borde vara tacksamma över att ni inte fått smaka på en käftsmäll eller dylikt. Just nu, jaa just nu skulle jag kunna banka skiten ur någon. Så istället för att göra reality av saken, tillåt mig att skrika här.
FAAAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Löddan

Har vart en soft lördag, första gången på länge? Steg upp vid halv 11, vilket är tidigt. Övningskört med mamma Eva, halvstädat rummet, sovit, mysig middag med familjen :) och omgåts med sara :)
Så för tillfället dricker te med honung och väntar på att mitt nya utorrent inte ska svika mig :)
Go natt!

Min u-sväng ?

Körlektion numero 2

- Kom upp i 4an, och det var på tiden. Även om jag bara startat en bil 5 gånger?
- Nerväxling i kurvor "in som en katt och ut som en tiger" Nästa gång då jävlar ska hon få se, HE-HEE
- Min första köring i trafiken. Jag gillade min inbromsning mot rött, dock tror jag inte jag fick lärarens samtycke .
Höjdpunkten! Min u-sväng.. den första gick bra. Som ni ser på bilden skulle jag göra den vid vänstersvängen innan korsningen.. och det gick mycket bra. Dock gick den andra inte lika bra.. Jag tolkade henne som att jag fick göra u-svängen närsom. Så det gjorde jag.
Desiree: Emma !! Inte här.
Jag: Oj..
..motorstopp!!

Men det var det enda motostoppet !!! Och så här såg det ut..




fint va?
Men jag löste situationen helt själv.. okej kanske efter hennes råd men ändå.

Min panik kom när det närmade sig en bil från korsningen, haha. Sen igen när jag nästan körde upp på trottoarkanten. Förövrigt fick jag beröm för min körning ;)

provet idag, Jag antar att det gick bra. Kanske jävligt bra. Men det kändes flummigt. Med lite tur så..

ikväll, händer ingenting. Okej jag hade mycke att välja mellan men jag dissade allt. Känner mig så tråkig.
Känns som att det kommer bli en plugg-städ-övningsköra-läsa-tvätta-helg. Kanske med nåt inslag av gymmet.
Men, vi får välla se...

Ge mig pengar !!!!



Är det bara jag som blir helt sjukt sugen på att fara till Ibiza eller nåt annat liknande place av den här låten? :S

värsta dagen i veckan

För att sammanfatta de tre närmsta dagarna:
fre- skolan, gymmet, bastun. Förfest- var och hos vem var inte min sak att hålla koll på :)..grand med Lina, Patetiska nederländare :D Förjävligt dansgolv, massa hamburgare.
lör- första halvan hos Lina. Tacos till lunch. En timme i stan med tösabiddan min. Hem och så iväg igen. Skulle gratta Emmy med en tröja som jag tryckt åt henne och massa kramar :D Väl där lagade vi tacos och tacos blev det ;)  Sen kom annat folk som också ville gratta henne. Det blev mysko drinkar, girltalk, udda telesamtal till falkenberg, spyor, julmusik, vilda danser, etc, etc..
sön- vaknar upp från en helmysko dröm. Jag och massa okänt folk bodde på ett slott med allt man kan ha. Livet var en fest :D Helt plötsligt visade det sig att vi var med i en dokusåpa med bigbrother-stuk. Små kameror överallt i taken. Sjukt läskigt var det.. och bättre blev det inte av att se hattmannen överallt i det sjukt stora, pimpade slottet :S

Under dagen övningskörde jag med mammy och det börjar min själ gå redigt bra nu. För att ha vara 4 gången jag kör.  Dock kör jag ännu som en galning (utan motorstopp) stolt*

pusselipuss

ps, visste ni att aima betyder emma? kinesiska vettni. Jag borde få rabatt!!


Dagens citat

På svenskan

Eskil
"Okej vi gör så här: Gör vad fan ni vill! "

10/11

okej, ångrar att jag skolkade från den tre timmar långa franskan idag men varför gråta över spilld mjölk. Insåg just att jag inte läst tillräckligt i den tudelade visconten. Ska rappa mig igenom cirkus 40talet sidor nu på en gång. Sen blire förhoppningsvis lite matte eller franska. Och som toppen på moset liten check i teoriboken. På tal om teori och körning. Jag övningskörde ju i söndags med mamma. Jag var tvungen att öva på dragläget så körde runt i Åhus på någon plätt. Så helt plötsligt ser vi vår andra bil där intill och mamma ba: naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeee..
Så träder far min fram och påstår att jag ska köra någon annanstas. Så vi drar där ifrån och kör till detta någon annanstans, vilket var avstängt. Så istället blev det Näsby. Dubbelt upp med bensin bara för att min far är nyfiken, galen och ville tokköra med oss ;( hahah tror min mamma föredrog tiden med 1000 motorstopp framför dagens rivstartar ;D

Prison break om 1½ timme :D:D:D

<3

Jag saknar henne. Jag förstår henne, men kan inte säga att jag förstår henne. Hon har alltid funnits i mitt liv ..så långt mina minnen räcker.. Mitt liv saknar henne. Varför just hon. Hon är alltför underbar, men hon är stark. Hon ska klara detta.
Du kanske inte kan nå mig, men mina tankar är hos dig <3

RSS 2.0