God påsk

Äntligen påskloov. Äntligen undanflykten från tidiga mornar och sega gruppsamlingar, även kallade lektioner.
Det efterlängtade lovet stod här klart för att brukas/missbrukas.. och vad händer?
Självaste vintervädret som gömde sig i julas kommer på besök. Azo?
Men för mig var ändå inte det det värsta. Neeij. Det värsta var att min förkylning came back for a new attack, som inför alla lov.

menmen, jag tänker inte vänta ut den dumma sjukligheten utan att få träna..
så jag och Patte var ute idag och joggade/gick/joggade/gick/joggade i motvind.
Och det är jävligt skönt.. så här i efterhand.

Och nu är det bara 4 timmar kvar tills jag och Sara ska sticka o se Jumper at the cinema! wihohohoohoho !!!

see ya     ♥

image12

1 6 m a r s

Bara fyra dagar kvar till påsklov, känns så nära att man nästan kan smeka det med fingertopparna, aaaight !!

GRRRR.. och jag ska träna som en dåre hela lovet ut. Beach 08 ska tas med storm. hahaha


I fredags tog jag ett impulsivt beslut och hängde med Emelie till hennes nya hem i Olofström. Stort och fint var precis vad det var :)
Vi underhöll oss med biljard, guitar hero och monopol som jag efter ett stort antal minuter gav upp i. Jah och självklart blev jag förstås jagad av deras lilla söta men blodtörstiga iller emellanåt också. När klockan närmade sig niosnåret skulle Jojje ge sin syrra shuts till Osby, så jag och Em hängde med på den lilla bilfärden. Väl framme beslutade vi oss för att köpa käk. Pizza och kebab var precis vad det blev. Vi tog med oss käket och stack inom deras förra hus där Jojjes föräldrar bor kvar. På plats kärade jag självfallet ner mig i den lilla chiuauavalpen här under..

 
 

Tack Em&Jo för kvällen, natten och dagen därpå :)



"ääh hej, ligger där ett busskort vid dina fötter, ähe.."

Fan vad jag haaaatararararara blogg.se ! Skitofta händer det att när man precis skrivit klart ett inlägg och ska spara och publicera att sidan fuckar. Antingen är man plötsligt utloggad, eller så kan inte sidan visas. Så backar man i hoppet om att allt ska stå kvar. Tomt. Kollar ens lilla samling med inlägg och sånt. Tomt. Gone. Röv. Just sådana saker som gör en psykiskt instabil.. typ.

Tar en breaak från mitt enformiga läxarbete. Denna natten är dock vigd åt kulturhistorian. Har tusen uppg att ta i tu med, och jag ska bannemej lämna in ett imponerande arbete imorrn. Jag ska ha mvg. Ligger tillräkligt bra till att det bara skulle vara otroligt osmart att apa sig nu.
På tal om betyg. Idag, efter flera månaders ångestfylld väntan, fick jag mitt i psykologi A. Och det var enormt lättande och chockerande när min lilla Sven informerade mig om ett vg. Jag som var helt bautastressad och inte klarade av så mycke plugg runt jul.


Igår vart det volleybollsturnering btw. Och till motståndarlagets stora glädje gick det åt jävulens lilla vistelseort för oss. Men, vi var lätt snyggast laget; sönderrivna tröjer och krigsmålingar, hahaa


Franskan idag bestod bara utav movieeee. Un long dimanche de fiançailles med Audrey Tautou & Gaspard Ulliel. Så underbart fin !

image8

Bara för att jag är helt speeeeeeeeed på coffee right now        ♥


Den 10nde !

Skolan har i princip bara handlat om två saker idag:
Projektarbete och självmordstankar

Det sistnämnda djupt begrundat i det första just för att alla lärarna var så pain i the ass..
Speciellt den där harrypotterlookalike skoggsmullen som inte var snål med att dela ut små knuffar i bröstet på folk och röt som ett brunstigt lejon.

Menne dagen var inte helt värdelös, jag fick nämligen hela en idé till ett eventuellt projekt, men den tänker jag dock hålla för mig själv en tid framöver. Jag har också förundrats över vilka intressanta wiispel dagens marknad erbjuder. Jag, Linda och Jennifer spelade något helsjukt kaninaliengrejs, eller snarare dem medan jag skrattade magen ur mig till same- och asiatbrudarna dansade runt med kontrollerna, medan deras tvmotsvarigeher utförde de mest egenartade saker.

Har precis skrivit färdigt ett möjligt CV och tänker nu drunkna i säsong 10 av Vänner, eftersom jag har värsta sovmorgonen till 10.30 imorrn. I teorin. För jag bor ju självklart ute i mobbade Ingemansland dit bussarna går mindre sällan än aldrig, vilket innebär att jag måste vara inne i stan redan nio imorgon. Emelie planerar iaf att rädda mig och vi ska tjocka oss på Conditori Fantasis frukostbuffé :D


Oseriöst seriös

Detta måste vara den första söndagen sen väldigt lång tid tilbaka, som jag faktiskt mått riktigt bra. Vet inte ifall det är våren och den ljusa morgonen, eller mitt psyke som stabiliserat sig, men nåt är det. Och jag mår jävligt bra !
Har tom städat rummet mitt idag, -värsta storstädningen. Inte varje dag jag pallar göra det.


Tog en promenix med Sara. Vi lade upp en eventuell livsplan enligt följande:


 

º Plugga satan
º Jobba sig till miljonerna
º Knlla runt, och lämna ungarna hos deras pappor
º Efter pension, köpa ett lyxhus med bestisen i Nederländerna, där manliga strippor skall vara daglig mat. 
º Röka på tills man dör


Nån som är på ?


Bakade precis litta kladkakemuffins. Inte smakat dem ännu, men de kan väl inte smaka annat än gudomligt.
Jag menar det är ju ändå jag som bakat dem ! ;)


  
Au revoir ♥

Men i helgen är'e fest

Kej, nu sitter jag här inför helgen med feta skuldkänslor. Eller om man kan kalla det så..
Jag och Viccan ville inte riskera ett IG i dagens matematikprov så vi kom inte längre än till McDonalds, efter att lämnat bussarna.

Efter att i en månad hoppats att det ska gå över av sig sj, trotsade jag idag mina tankar och trallade över till skolsystern för en undersökning av ankeln min.
Exakt HUR jag skadade den kommer alltid vara okänt för mig eftersom det var mitt i mitt hektiska festande.
Men jag vet att Erica var involverad i händelsen, och hon kom ur den med ett sprucket ögonbryn.
Beas fest bjöd på många trevliga händelser, därbland andnöd, fyllepiercings, medvetslöshet, ambulansbesök, bråk, utslängningar, vilda danser och något intima saker.

Men iaf lättade det om psyket när skolsystern förklarade hur det antagligen låg till med skadan. Eftersom jag i princip tappat känseln över det drabbade området och den senare veckan börjat känna en hård bula. Men allt kunde förklaras med att det var en inre blödning som var i full gång att läkas.
Dock har det gått ganska lång tid nu =/

Återstår bara att se vart det leder till .




        image6 
                                                                                                                                                                   
Btw, emelie, nadja och jag besökte sunlux för att under ett x antal minuter få oss en kontring till den sega kyla som ännu hänger kvar. Gött som fan ! Ren medicin till psyket. Och därmed tänker jag bjuda på denna bild av våra "bildsköna gestalter" Fast mest för att vi är som vi är;)


Ciao


RSS 2.0