Simrishamn

I samband med att skånekortet går ut på fredag den ..13e, tog jag Erica och Lina tillfället i akt och utmanade den energikrävande 90 minuter långa bussresan för att göra ett besök i Simrishamn.

Vid ett-tiden nådde vi staden, och styrde stegen mot Ica. Packade på oss mat, cider och snus. Erica som så stolt skyltserade med sin rabattkupong fick sig ett fett slag i nyllet då kassörskan sa att det fattades 7 spänn för att kupongen skulle gälla. Hon frågade dock kassörskan mitt emot för att rubba sin tydligen existerade osäkerhetsskull och då Erica dissades av även denna kom de vackra orden på redigt bred malmöskånska från hennes läppar:
 "är du seriös"

De var det finaste jag hört.
Men det tyckte nog inte resten av den befolkade kön. Nej, för alla brast ut i nåt jävla massivt skratt.

Vi slog oss ner på en bänk vid hamnen med solen stekande i ryggen.

Efter vår lilla picknick, checkade vi runt lite här och var.
På vägen till bussen hoppade plötsligt Erica till, rätt så rejält också, medan ett benbrytande skrik kom från henne. Jag som då fick en inre hjärtattack av hennes beteende gjorde i princip samma sak.
Det fula var att jag väntade mig se en äcklig spindel, dött djur eller en död människa, hmm det sistnämna kan här få avslöja min vittspritt helsjuka fantasi. MEEN, inget av detta mötte våra ögen. Det var en grön liten ödla som satt där jävligt skräckslagen vid vägkanten och som fallit offer för Ericas farliga fötter.

Men det var en sjukt rolig dag :D och till sist vill jag bara sända en tistel åt den person som lät sin hundjävel skita och då menar jag verkligen SKITA inne på resecentrum tidigare idag.

Nu tror ni kanske att jag trampa i denna u t s p r i d d a (observera detta ord) röra, men jag lyckades undkomma med knapp nöd & näppe.


 
   2

08 06 04

IMORGON ÄR DET SOMMARLOOV!!!

Bortsätt från en liten avslutning tomorrow i sisådär nån timme.
Detta skall firas med först och främst en frukostbuffé på conditori fantasi tsm med några vänner från klassen. Väl i stämning blire till o trampa vidare mot just avslutningsgrejen.
Och sen därpå, då steget ut i det fria är taget, skall iaf jag och Sara  hälsa på runt bland studenterna. Kanske göra sällskap hem till Sebbes en stund.
Och som pricket över i.et ska kvällen gå i samma firande spår som dagen, dock med lite mer partystämpel.

Dagens positiva: Jag fick MVG i idrott :D
Dagens dåliga: jag trampade på min egen tå, ont. Fast egentligen bränner det mer under fötterna eftersom jag sprungit runt och lekt i byn barfota hela kvällen :(

Dagens positiva 2: Jag har fått färg :D:D
Dagens dåliga 2: ..och bonnabränna


Som sagt så har jag lekt i byn idag med mittkära köpingegäng minus Niklas men plus Fält. Det var kul :D:D
Jaa och så har Nisse nu fått mina tattoo bilder, två stycken specialgjorda hahah, så nu ska det hända grejer minsann :D

som ska bli tatueringar på en vän ;)
voilá


 


Tyskland

så.där.ja då vart Tyskland avklarat. Och ni som inte har en blekaste aning om vad Tyskland innebär, ska jag ge er en tillrättavisande förklaring nu. Ur min synvinkel


Tyskland är då ett land söder om Sverige dit man kan ta sig med lite olika metoder. Man kan ju som jag, ta färjan från Palmstaden, hmm? Trelleborg. Cirkus fyra timmar. ( PS sen returresa har tendens att vara lite mer "fartfullare" ) Om inte det passar, kan man ju alltid svänga inom DK på vägen. Eller chaa, ta broarna över landets klyvna delar ^^ fram till herr Jylland och till sist, störtdykningen ner i forna Hitlerriket. Rügen, den lilla halvön där jag och min familj bodde, bjöd oss inte bara på hårda vindar, utan också på määngder av pensionärer (yeees liks) samt maaaaassa tyskar med tendens att inte förstå engeslska. Men inte var de opratglada för det inte!! Nej min sjääl. Aja, hotellet i Binz vart fint :) Hitlers hotell Prora intressant, vitklipporna vackra & Jaktslottet Granitz maffit.
 Och förstås av egen erfarenhet kan jag berätta att Tyskland vars billiga sprit har en enorm dragningskraft som många av oss svennar fastnat i. Dels av priset, dels av den stora lagliga mängd man får ta in.

Så vill du ha sprit, utan tullskit ska du bannemig dit ;)

Iaf, pappan min vart glad över vår lilla familjetriip, varpå han även fick sig ett guldhalsband och massa praliner.


Idag har jag solat.. lite. Igår däremot. Åhooooj. Kräfta med inslag av brunt lite här o var. Samt en del vita partier då. hah.
Också då min morgon. Den var intressant. Vaknade då vid halv 7 och sprang upp för o käka frulle. Done and done och jag kommer på att matten (b-kurs) är slut. Tillbaka till min skööööööööna säng tänkte jag. Och så blev det. Återgick till min sömn för att sen väckas halv 8. Jag tänker: naae varför inte skita i svengelskan. Big difference liks. Så jag återgick till drömvärlden några timmar. Pigg o gla klockan 10. In till franskan vid 1. Och där hände det inte mycket, nej. Lönt tänkte jag. Tröstshoppade därpå med min lilla Emelie. Sen hem. Sen lek med Sara. Sen Hem. Sen nu, typ! Jaa.                                       
                                                                                 För att jag är ett offer
                     
  


  


RSS 2.0